logo

Puur en ambachtelijk!

Delicatessen, catering, proeverijen en meer...

andreWie is André?

Rigault Thuisgemaakt is een langgekoesterde wens van André Rigault.

De interesse voor eten zat er al jong in. Thuis werd er door zijn Indonesische moeder uitgebreid gekookt en eten had een prominente plaats in het gezinsleven. Daar is uiteindelijk de behoefte ontstaan om te gaan koken. Het heeft echter tot zijn 29e jaar geduurd, voordat hij eraan durfde toe te geven. Toen heeft André de ‘schade’ in korte tijd ingehaald. Hij heeft de mogelijkheid gekregen als leerling te gaan werken en heeft zich in korte tijd laten bijscholen tot zelfstandig werkend kok.

Vervolgens wilde André ook graag werken bij vooraanstaande koks. Hij kreeg de kans om o.a. te gaan werken bij Paul Fagel in het Arsenaal in Naarden. Bij John Sistermans in de Marienhof in Amersfoort en met Imko Binnerts in Le Salle á Manger in Den Dolder.

Rond zijn 40ste wilde hij graag een eigen zaak. Samen met compagnon Niels Oosthoek heeft hij de afgelopen 10 jaar Restaurant Groenland in Driebergen geëxploiteerd. Een modern ingericht biologisch kwaliteitsrestaurant. Hier heeft André het vegetarisch koken ontdekt.

Na 25 jaar horeca zocht André een nieuwe uitdaging. Na goed overleg is Niels doorgegaan met de exploitatie van het restaurant en is André eind 2012 begonnen aan een nieuwe uitdaging.

André’s passie voor koken is onveranderd. Hij wil nog steeds graag lekker eten maken maar in een andere vorm aanbieden. Zo is de gedachte ontstaan om letterlijk de markt op te gaan.

Thuis worden alle producten uitgewerkt, geproefd, gemaakt en verpakt.